30.-31.7.
2022

30.-31.7.
2022

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumalava ja Pub-Talli

Iltavirkkuja hemmotellaan lauantaina näytösalueen kupeessa Rokkia ja rautaa -iltabileillä! Samasta yhteydestä löytyy jo legendaariseksi muodostunut Pub Talli, jossa tunnelma on katossa ja katosta läpi. Vauhtia iltaan tuovat RelaxTrio, AT’s Roots & Ramblin’ sekä Janely! Sisään pääsee tapahtumarannekkeella tai ovelta erillisellä 20€:n maksulla.

AT’s Roots & Ramblin’
klo 21.30

AT: laulu & kitara
Mikko Korpi: basso
Oliver Westerberg: rummut

AT’s Roots & Ramblin’ on nuori ja energinen trio, omalla uniikilla soundillaan ja freshillä kosketuksellaan rock’n’rolliin. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ’Notes From The Backwoods’ toukokuussa 2019 ja kiersi kotimaan lisäksi mm. Ruotsissa Fatboyn kanssa sekä Englannissa Rockabilly Rave -festareilla. Yhtyeen tuorein albumi on ehjä kokonaisuus perinteikästä rock-, swing-, jazz-, big band-, roots-, ’country ja rhythm’n’blues -musiikkia. Levyn nojaa isoihin sovituksiin ja pelkistettyyn, mutta samaan aikaan massiiviseen, soundimaailmaan.

Tutustu yhtyeeseen:   Facebook   Instagram   Spotify   Youtube

 

RelaxTrio klo 22.45

Linda Teränen: laulu & kontrabasso
Oskari Nieminen: kitara & taustalaulu
Eetu Ritakorpi: rummut & taustalaulu

RelaxTrio on vuonna 2004 perustettu tiukkaakin tiukempi Power trio, jonka Rock ’n’ Roll -paahto ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Bändi on tunnettu energisistä ja vauhdikkaista keikoistaan, ja se ammentaa musiikissaan vaikutteita niin modernin rockabillyn, psychobillyn kuin punkrockinkin maailmoista. Vuosien varrella kolmikko on kotimaan klubien lisäksi kiertänyt ahkerasti ympäri Eurooppaa alan tapahtumissa ja festivaaleilla. Ensimmäisen jenkkirundin bändi rykäisi kesällä 2019. RelaxTrio on julkaissut kolme pitkäsoittoa.

Tutustu yhtyeeseen:   Facebook    Instagram    Youtube

 

JanelyJanely klo 00.00

Janely on kansainvälistä uraa luova artisti, jonka näyttävän esiintymistyylin on voinut nähdä aikaisemmin esimerkiksi nelosen All Together Now Suomi -kilpailussa. Janely on julkaissut viime vuosina monia kansainvälisiä singlejä. Yhteistyössä amerikkalaisen tuottajaduo Mass Mercuryn kanssa julkaistu Work me Right menestyi kansainvälisillä DJ-listoilla ja nousi Suomessa iTunes-listojen kärkeen. Viime syksynä Janelyn kirjoittama kappale ”Don’t give up” toimi Mielenterveyden keskusliiton ja Taiteen Sulattamon tuottaman laajan mielenterveyskampanjan tunnusbiisinä.

Tutustu Janelyyn:   Facebook    Instagram    Youtube

Go to Top