Hakulomake ajoneuvonäyttelyyn on avattu. Osastomme tänä vuonna ovat Jenkit, Hot Rodit, Klassikot, Kilpa-ajoneuvot, Rekat, Moottoripyörät, sekä uutena luokkana Pakut/Vanit. Jos mikään edellä mainituista luokista ei sovellu ajoneuvollesi, valitse Muu ja kirjoita lisätietoja ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään. Tervetuloa loistamaan kilpaa auringon kanssa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna!

Täytäthän lomakkeesta huolellisesti kaikki tiedot, jotta hakemuksesi käsittely sujuisi mahdollisimman tehokkaasti. Näyttelyyn hyväksytyille tarjoamme kaksi pääsylippua tapahtumaan, neljä aterialippua, neljä juomalippua sekä mahdollisuuden saada alennuskoodin majoittumiseen Lentohotellissa (-30%). Pyydämme kirjaamaan myös muut mahdolliset toiveesi ja vaatimuksesi näyttelyyn osallistumiseesi liittyen ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään. Parhaat ajoneuvot kussakin ajoneuvoluokassa palkitaan pokaalein viimeisen tapahtumapäivän palkintojenjaossa.

Tapahtuma järjestetään pääosin ulkoilmatapahtumana, sisätiloja on tapahtuman käyttöön varattu yhteensä 1700 m2. Tapahtumaan ilmoitetut ja hyväksytyt näyttelyajoneuvot tulee olla esillä näyttelyalueella perjantain rakentamispäivästä tapahtuman loppuun sunnuntaina. Tapahtuma-alue on aidattu ja järjestäjä hankkii kustannuksellaan alueelle vartioinnin yön ajaksi.