KAUHAVA MOTOR SHOW

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 30.-31.7.2022 koetaan jälleen unohtumattomia elämyksiä ajoneuvonäyttelyn, stunt-esitysten, useiden suosittujen musiikkiartistien ja muun monipuolisen ohjelman parissa, kun Kauhava Motor Show järjestetään LSK Business Parkin alueella toistamiseen!

LIPUT

LASTEN LIPPU

10€

Lasten lippu oikeuttaa yhden 7-17-vuotiaan lapsen sisäänpääsyn Kauhava Motor Show 2022 -tapahtumaan. Lippu on henkilökohtainen ja voimassa tapahtuman molempina päivinä. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan veloituksetta maksavan aikuisen seurassa.

AIKUISTEN LIPPU

20€

Aikuisten lippu oikeuttaa yhden täysi-ikäisen aikuisen sisäänpääsyn Kauhava Motor Show 2022 -tapahtumaan. Lippu on henkilökohtainen ja voimassa tapahtuman molempina päivinä. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan veloituksetta maksavan aikuisen seurassa.

PERHELIPPU

40€

Perhelippu oikeuttaa samassa taloudessa asuvien vanhempien ja korkeintaan neljän alaikäisen lapsen sisäänpääsyn Kauhava Motor Show 2022 -tapahtumaan. Lippu on voimassa tapahtuman molempina päivinä.

OSTA LIPPUJA

SAAPUMINEN

Kauhava Motor Show järjestetään LSK Business Parkin alueella osoitteessa Uunimaantie 56, 62200 Kauhava.

Valtatie 19 ja kantatie 63 kulkevat alueen vierestä. Kauhavan rautatieasemalta LSK Business Parkiin on matkaa kaksi kilometriä ja lisäksi Härmän asema avataan kesäisin palvelemaan matkailua. Lähimmät henkilöliikenteelle tarkoitetut lentokentät, Vaasan ja Kokkola-Pietarsaaren lentoasema ovat tunnin ajomatkan päässä. Vaasan satamasta LSK Business Parkiin on niin ikään tunnin ajomatka.

Seinäjoki 42 km
Vaasa 78 km
Jyväskylä 209 km

Tampere 217 km
Oulu 287 km
Turku 336 km

Helsinki 398 km
Rovaniemi 490 km

ALUEKARTTA

LATAA KOMPAKTI OHJELMA JA ALUEKARTTA

PYSÄKÖINTI

Tapahtumassa on erikseen harrasteajoneuvoparkki ja yleisöpysäköinti. Pysäköinti on maksutonta tapahtumaan osallistuville. Yleisöpysäköinnissä ja harrasteparkissa pysäköinti on mahdollista kiihdytysajojen päättymiseen asti (klo 20.00). Ajoneuvon voi jättää em. pysäköintialueille myös yön ajaksi, mutta huomioithan, ettei ajoneuvolle ole pääsyä lauantain klo 20.30 ja sunnuntain klo 10.00 välisenä aikana alueen sulkemisesta johtuen. Rokkia ja rautaa -iltatapahtumaan osallistuvat voivat siirtää ajoneuvonsa aluekarttaan merkityille P ILLALLA -paikoille.

RAVINTOLAPALVELUT

Hela-ravintola tarjoaa kahvilatuotteita ravintolateltassa klo 10 alkaen. Lounas on katettuna la ja su klo 12-16. Hinta aikuisilta on 12 € ja 4-14-vuotiailta lapsilta 6 €.

Lounaslista
LA Lihapullakastike (L) ja pariisinperunat
SU Broiler-riisivuoka (L,G) ja vihreä salaatti

Lentohotellin terassi palvelee Lentohotellin vastaanoton aukioloaikoina la klo 9-22 ja su klo 9-16.

Tapahtuma-alueella sijaitseva Pub-Talli avaa ovensa janoisille la klo 20.00-3.30.

MAJOITUS

Tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydestä sijaitsevasta Lentohotellista löydät monipuolisesti erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Varaa majoitukseksesi Linnan Premium tai vaikka komppaniamajoitus. Voit myös yhdistää tapahtuman aikaiseen majoittumiseesi pidemmän viipymisen Etelä-Pohjanmaalla ja vierailla lukuisissa suosituissa kohteissa, joita maakunta tarjoaa.

TUTUSTU JA VARAA