TERVETULOA TALKOOLAISEKSI!

Tarjoamme urheiluseuroille, kyläyhdistyksille ja harrastusyhdistyksille mahdollisuuden ansaita varoja mukavissa tehtävissä Kauhava Motor Show’ssa heinäkuussa! Vuoroja löytyy niin lipunmyynnissä kuin pysäköinninohjauksessakin. Myös yksityishenkilöt voivat ilmoittautua talkootyöhön!

Urheiluseuroille, kyläyhdistyksille ja harrastusyhdistyksille luovutamme 4,5 tunnin vuoroa vastaan vapaalipun tapahtumaan ja yhdistykselle korvauksena 25€. Kahta vuoroa vastaan luovutamme henkilölle perhelipun tapahtumaan ja yhdistykselle 50€. Yhdistykselle maksettava korvaus voidaan vaihtaa esim. yksinoikeuteen makkaranmyyntiin tapahtumassa mikäli yhdistys ottaa hoidettavakseen tehtäväkokonaisuuden koko tapahtuman ajalle.

Vuorot ovat lauantaina ja sunnuntaina klo 09.00-13.30 ja 13.00-17.30. Talkoolaisille varataan mahdollisuus ruokailla heidän käytössä osoitettavassa taukotilassa. Tarjolla on yhteensä 64 talkoovuoroa.

Yksityishenkilöille tarjoamme talkootyöstä korvauksena perhelipun koko viikonlopulle, talkoomajoituksen ja mahdollisuuden ruokailla käyttöön osoitettavassa taukotilassa.

Tervetuloa osaksi vauhdikasta koko perheen tapahtumaamme!

Tarjoudumme hoitamaan / haluaisin hoitaa