TERVETULOA NÄYTTEILLEASETTAJAKSI!

Hakulomake ajoneuvonäyttelyyn on avattu. Osastomme tänä vuonna ovat Jenkit, Hot Rodit, Klassikot, Kilpa-ajoneuvot, Rekat, Tuning ja Moottoripyörät. Voit myös ilmoittaa ajoneuvosi valitsemalla alla olevasta lomakkeesta ajoneuvoluokaksi Muu, jos mikään edellisistä ei kuvaa täsmällisesti ajoneuvoasi. Tervetuloa loistamaan kilpaa auringon kanssa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna!

Täytäthän lomakkeesta huolellisesti kaikki tiedot, jotta hakemuksesi käsittely sujuisi mahdollisimman tehokkaasti. Näyttelyn järjestäjänä tarjoamme näyttelyyn hyväksytyille ajoneuvokohtaisesti kaksi pääsylippua tapahtumaan. Pyydämme kirjaamaan myös muut mahdolliset vaatimuksesi näyttelyyn osallistumiseesi liittyen. Parhaat ajoneuvot kussakin ajoneuvoluokassa palkitaan pokaalein ja tavarapalkinnoin.

Tapahtuma järjestetään pääosin ulkoilmatapahtumana, sisätiloja on tapahtuman käyttöön varattu yhteensä 1500 m2. Tapahtumaan ilmoitetut ja hyväksytyt näyttelyajoneuvot tulee olla esillä näyttelyalueella koko tapahtuman ajan. Tapahtuma-alue on aidattu ja järjestäjä hankkii kustannuksellaan alueelle vartioinnin yön ajaksi.

Choose File

BURNISKISA

Ilmoittaudu mukaan burniskisaan tällä lomakkeella tai tapahtumassa tapahtumatoimistossa. Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja tilaa on 30:lle ensimmäiselle ilmoittautujalle. Suorituksen kesto on n. 60 sekuntia ja näyttävimmät suoritukset palkitaan pokaalein.