ILMOITTAUDU

OLE OSA TAPAHTUMAAMME

ilmoittaudu tapahtumakävijäksi

Kiitos että tulet käymään tapahtumassamme! Haluamme varmistaa terveysturvallisuutesi tapahtumassamme ja tapahtumamme jälkeen, siksi kehotamme kaikkia tapahtumakävijöitä rekisteröitymään kävijäksi. Emme käytä rekisteröitymisessä saamiamme tietoja muissa kuin terveysturvallisuustarkoituksissa.

Ilmoita ajoneuvosi näyttelyyn

Ilmoita ajoneuvosi näyttelyyn täyttämällä linkistä avautuva hakemuskaavake. Pyrimme koostamaan ajoneuvonäyttelystä mahdollisimman laadukkaan joten joudumme mahdollisesti suorittamaan karsintaa. Ilmoitamme päätöksistämme mahdollisimman pian.

ilmoita autosi cruising-paraatiin

Ilmoittamalla autosi cruising-paraatiin varmistat osaltasi, että järjestelyt pystytään hoitamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Crusing-alue rakentuu osaksi avoneuvonäyttelyä, pääsymaksu crusingiin osallistuville on edullisempi. Joudumme mahdollisesti suorittamaan karsinta. Ilmoitamme päätöksistämme mahdollisimman pian.

ilmoita ryhmäsi talkootyöhön

Tarvitsemme tapahtuman tekemiseen paljon apuvoimia. Haluamme tarjota ryhmille mukavaa tekemistä tapahtumamme yhteydessä. Pystymme maksamaan työpanoksestanne pienen korvauksen esim. urheiluseurallenne tai yhdistyksellenne. Täytä linkistä löytyvä hakemuslomake ja olemme yhteydessä.

Ilmoita yrityksesi tapahtumaan

Tapahtumaan tuottavat lisäsisältöä ja -palveluita eri toimijat. Tapahtumamme on erinomainen tilaisuus tehdä kaikenlaista kauppaa autoiluun ja ajoneuvoihin liittyen. Mikäli haluaisit tuoda tuotteesi tarjolle tapahtumakävijöille tai tekemään markkinoinninedistämistä tapahtumamme yhteydessä, täytä linkistä löytyvä hakemuslomake ja olemme yhteydessä.

VÄHEMMÄN JONOTTAMISTA

Hanki ennakkoliput nyt

Lippukauppaan